Holbæk Garden fejrede 60 års jubilæum

Holbæk Garden fejrede 60 års jubilæum lørdag den 28. september med bymarch i Holbæk samt stort tattoo-show i Sportsbyen.

TAK til alle, der var med til at gøre vores 60 års jubilæums-fejring til en helt speciel dag!

Tusind tak til vores gæster fra Aalborg Garden, Roskilde Garden, Slagelse Garden, Ruds Vedby Garden, Odsherred Garden, Danehof Garden, Søværnet og Nuclear Devils Drum Band fordi I deltog og fejrede dagen med os.

En helt særlig tak skal lyde til alle jer fra Gammel Garder-foreningen, som brugte tid på at øve både musik og tattoo og stillede op i flotte t-shirts og jeres medaljebånd – I så helt fantastiske ud! Også tak for den flotte donation, som vi nok skal få omsat på bedste vis.

Kære borgmester Christina Krzyrosiak Hansen – tusind tak for din varme og indlevende tale, sjældent har vi i garderverdenen følt os så set og anerkendt. Dine ord ramte præcist de værdier om fællesskab, ansvar og frivillighed, som vi sætter så højt – og som vi tilsætter et ordentligt skvæt musikalitet og humør!

Tak til vores konferencier Brian Kristensen fra Holbæk Teater for at styre showet professionelt og veloplagt, tak til Holbæk Sportsby for at danne rammen om vores tattoo-show, og tak til Svend Rinken for frokost. Tak til Stenhus Gymnasium for indkvartering og brug af faciliteter og til kantinen for aftensmad, og endelig tak til hjemmeværnet for at lede os alle sikkert gennem byen og for at tage nattevagten.

Mange tak til Celebrating Service for medrivende dansemusik og til Stengaard Events for super lyd og lys. Det var et brag af en fest!

Endelig skal der lyde en kæmpe stor tak til alle de frivillige, der hjalp til med oprydning, barvagter, morgenmadsservering osv.

Vi håber, at I alle nød det lige så meget som vi gjorde!